Kjøpe VeChain

VeChain (VET) er et kontinuerlig voksende prosjekt som har utviklet seg fra å være en privat blokkjede-logistikkløsning til en offentlig multifunksjonell blokkjedeplattform.

Det har vokst til et produkt med høy etterspørsel som har gjort det i stand til å skape en universell plattform som utelukkende er dedikert til virksomheten. Selskapet tilbyr et mylder av løsninger som forenkler integrasjonen av blockchain blant etablerte aktører i bransjen, muligens inkludert de som vil spille på kryptocasinoer.

Fleksibiliteten til plattformen som tilbys av VeChain gjør det mulig for brukere å overvåke bevegelsen til et produkt som merkeklær og medisin fra fabrikken til sluttforbrukeren.

Hvordan kjøpe VeChain

Du kan kjøpe ekte VeChain via kryptobørser som Binance og Coinbase, eller som CFD hos en rekke nettmeglere som f.eks. Skilling.

En krypto-CFD speiler prisen på den underliggende kryptovalutaen og lar deg spekulere i prisen (long/short) uten å måtte fysisk eie VeChain.

I mange tilfeller innebærer dette lavere transaksjonskostnader og mer fleksibilitet da man har et marginkrav på vanligvis 50% (X2 giring).

Slik går du frem:

Steg 1: Registrer deg hos Skilling med BankID

Steg 2: Foreta et innskudd på Skilling kontoen din

Mest brukt er bankkort og bankoverføring (straks-betaling)

Steg 3: Velg VeChain i plattformen og handle

Er det risiko å kjøpe VeChain?

Ja, VeChain har ekstreme prisfluktasjoner og det er ikke uvanlig at kursen beveger seg mange ti-talls prosent i løpet av et døgn.

Bruk av giring øker risikoen betraktelig.